Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

She starts to scream!

Αυτό πού πάντως πού μέ κάνει νά τρομάζω, νά ουρλιάζω μάλλον, όταν ο χώρος γύρω μου τό επιτρέπει, είναι νά σκέπτωμαι πόσες πολλές παρουσίες, αναδεικνύουσες βεβαίως τόν σεβασμό στούς θεσμούς, θά έχουν οι εξοχότατοι βουλευταί τής Συριζά, κύριοι κύριοι Κοροβέσης καί Ψαριανός κατά τήν διάρκεια τής θητείας των.

Νά μάς έχη ο Θεός (ή η Φύσις βεβαίως βεβαίως!) καλά, νά κάνωμε απολογισμό σέ 3-4 χρόνια από τώρα.

17 σχόλια:

DAKIS είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτεροι προδότες. Πίσω από την ταμπέλα της προόδου κρύβονται ξένα συμφέροντα που έχουν ως στόχο να μας κάνουν να χάσουμε την Εθνική μας ταυτότητα. Κοινώς να μας κάνουν Αμερικανάκια, αδιάφορους για την παράδοση, τη θρησκεία και το έθνος, άβουλα όντα που θα μας κάνουν ότι θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

EISAI MEGALH GATA MILAME!

Ανώνυμος είπε...

she starts to skream?

Τι ειναι αυτος ο τιτλος ρε μαλακα?
Κι εσυ απο οκλαχομα μερια?

Συμφωνω με τον πρωτο σχολιαστη.
Ομως για ποια θρησκεια μιλαει?
Γιαχοβας ειναι? Αυτη ειναι η θρησκεια των Ελληνων? Για ψαξτε το λιγο! Γιατι, η αγνοια εχει και τα ορια της.

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνα vangelakas λείαν σημαντικόν τό άρθρο σού.
Εξάλλου καί ό καναλάρχης καί ακραιφνής πατριώτης Καρατζαφέρης ετόνισεν ότι οί κκ Κοροβέσης καί Ψαριανός ντύνονται απρεπώς!

Δέν πρέπει νά λησμονούμε ότι αυτός ό Κοροβέσης είχε τό θράσος νά γράψει βιβλίον τό οποίον καταφερόταν εναντίον τής επαναστάσεως τής 21ης Απριλίου!

Ανώνυμος είπε...

Το ιστολόγιο, όχι μόνο δεν μέμφεται τον κύριο Κοροβέση για τη συγγραφή του βιλίου τους «Ανθρωποφύλακες» που αφορά τα βασανιστήρια που υπέστη κατά τη χούντα των συνταγματαρχών, αλλά, όπως προαναφέραμε, ΤΙΜΑ τους αγώνες κάθε πολίτη για τη δημοκρατία, και άρα ΤΙΜΑ και τον κύριο Κοροβέση γι'αυτό το λόγο.

Το σχόλιο του αρθρογράφου Βαγγέλακα αφορά αποκλειστικά τη σημερινή του στάση στο κοινοβούλιο (πχ την άρνησή του να παραστεί στην ορκωμοσία της Βουλής).

Από εκεί και πέρα ευχόμαστε ο κύριος Κοροβέσης να τιμήσει με τη στάση του το Ελληνικό κοινοβούλιο και τους θεσμούς.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την επίσκεψη και τις ευχές για οτ νέο μου blog.
Μου ζήτησες το email του blog και αυτό είναι το hygropyr@freemail.gr

Σε μία εποχή που η θολοκουλτούρα καλά κρατεί στην Ελλάδα και που η "μόδα" της αριστεράς ψευτοπρόδου καπηλεύεται τα πάντα και το διαδίκτυο φυσικά, καιρός είναι να τους βάλουμε ένα φρένο και να τους δείξουμε οτι υπάρχουμε και εμείς που επιτέλους ναι είμαστε οι μοναδικοί που αγαπάμε και σεβόμαστε αυτό τον τόπο. Και σίγουρα όταν λέω εμείς δεν εννοώ κάποιο πολιτικό χώρο αλλά γενικότερα αναφέρομαι σε αυτούς που όπου και αν ανήκουν πολιτικά από την δεξιά μέχρι την αριστερά αισθάνονται τον πατριωτισμό μέσα τους και σέβονται την ιστορία τις αρχές και το χώμα που πατάνε.

Καλή συνέχεια και σε εσάς παιδιά

Χρήστος http://hygropyr.blogspot.com/

Πάνω απ'όλα η Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Καλως όρισες φίλε στην παρέα μας. Εμείς από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως δεν εκφράζουμε και δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό κόμμα ή πολιτική τάση.

Στο ιστολόγιο μας συμμετέχουν φίλοι από όλο το πολιτικό φάσμα πλην ακραίων φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλαβάνου αποτελεί πλεον την πιο ακραία φωνή της Βουλής

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραμανλή που δεν πάταγε στην ώρα του πρωθυπουργού, δεν θα πείτε τίποτε; Ο Κοροβέσης και ο Ψαριανός, σε μάραναν;

Creveld είπε...

Πρός ανώνυμο.

Το μπλογκ λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-watch όχι Καραμανλής ή ΝΔ-watch. Μπορείς νομίζω να ξεκινήσεις ένα παρόμοιο αν ενδιαφέρεσαι για τα στραβοπατήματα του Καραμανλή. Το οποίο με χαρά θα παρακολουθήσουμε
Εδώ ασχολούμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, με την ιδιόμορφη δράση του, την νεφελώδη ιδεολογία του αλλά και τις αντικρουόμενες θέσεις του σε θέματα που ο αρχηγός του παρουσιάζεται ως σημαιοφόρος στην ελλ.κοινωνία

Ανώνυμος είπε...

den me apasxolei o orkos -prepei na ginei politikos o orkos kai stin Ellada.

Gia ton Korovesi: gia psakste ton ligo...o en logw agwnistis exei paei arketes fores sta dikastiria ws katigoroymenos gia paraviaseis tis ergatikis nomothesias-den apedide ensima klp klp se viotexnisa poy eixe (exei akoma?) Apasxolouse arketoys distixismenous poy toys epine to aima kanonika o...syntrfos

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοροβέσης; Βιοτεχνία; Τι άλλη μλκία θα ακούσουμε;

DAKIS είπε...

Για τις δηλώσεις Αλαβάνου από τα Σκόπια δεν θα πείτε τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

δες εδώ: http://syriza-watch.blogspot.com/2007/11/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, ΤΙ ακριβώς αναμένετε ότι θα πράξει π.χ. ο Κοροβέσης που θα... ταράξει τους θεσμούς. ΠΟΛΥ χλωμό το βλέπω, είστε υπερβολικοί. Αν έχετε στοιχεία ότι κάνει κάτι τέτοιο ήδη, βγάλτε τα, αν πάλι έχετε σκοπό μόνο να τον λασπώσετε τον άνθρωπο χωρίς λόγο με βάση π.χ. το... χιουμοριστικό βιογραφικό του, ε...
ΜΗ θεωρείτε ότι βοηθάτε την πατρίδα έτσι. Απλούστατα δυσχεραίνετε το έργο ενός ανθρώπου που ΟΣΟ κι αν
διαφωνείτε μαζί του, παραδέχεστε ότι έπραξε το σωστό κατά της δικτατορίας.

Ισα-ίσα, ο Κοροβέσης είναι από τους
πρώτους που θα υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων το δημοκρατικό πολίτευμα, αφού το απέδειξε ΗΔΗ, κάνοντάς το στη δυσκολώτερη περίοδο (της χούντας).

Καλός ο βαγγέλακας (σαν παιδί με αξιοπρέπεια) αλλά κι αυτός λέει ασαφείς μπαρούφες ενώ ΗΔΗ δήλωσε χουντικός. Μήπως είστε χουντικοί?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος ρώτησε
Για τις δηλώσεις Αλαβάνου από τα Σκόπια δεν θα πείτε τίποτα?

Προσωπικά -συγνώμη αλλά- χέστηκα για τις δηλώσεις ενός ανθρώπου που πήγε να σώσει μια ουσιαστικά χαμένη υπόθεση. Το μόνο που θα επιτύχετε έτσι είναι να πουλήσετε ΑΚΟΜΗ μια φορά την πατρίδα προσπαθώντας τώρα να λασπώσετε κάποιους που στοχοποιείτε σαν προδότες. ΠΟΛΥ βαριά λέξη, να ΜΗΝ την πιάνουμε έτσι εύκολα στο στόμα μας, γιατί θα σας πω τότε ΠΟΙΟΙ προδότες είναι υπεύθυνοι για το σημερινό χάλι ενώ αυταπατώνται για το αντίθετο. Πολύ απλά η εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" με την οποία τα πάτε πολύ καλά και τρίβει τα χέρια της τώρα. Συγχαρητήρια, βρήκατε προδότες κάτω από το χαλί.
Αξια τέκνα του ΜακΚάρθυ στην Αμερική!

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτεροι προδότες. Πίσω από την ταμπέλα της προόδου κρύβονται ξένα συμφέροντα που έχουν ως στόχο να μας κάνουν να χάσουμε την Εθνική μας ταυτότητα."

Ω ναι, ναι, ναι...
ΤΟΟΟΣΟ μεγάλα συμφέροντα που το μικρό αυτό κόμμα δεν έχει ούτε λίγα ευρώ στην άκρη να πληρώσει κάποιον να σας λύνει τα μπερδέματα στο ιντερνέτ. Αν υπάρχει κάποιος που... πληρώνεται ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ο ΣυΡιΖα. Παίζετε με βαριές λέξεις, τεράστιες αναπόδεικτες συκοφαντίες και μια έννοια "εθνικής ταυτότητας" που είναι μόνο για τα πανηγύρια.

Εδώ πάμε να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας ως ΧΩΡΑ. 120 άλλες χώρες μας έχουνε πλέον κράξει αγρίως κι εσείς ασχολείστε με ανύπαρκτες συνομωσίες.