Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007

Μπροστά σου η Ρόζα, ρεφόρμα ήταν ρέ παίχτη!

Αρχίζει νά πραγματώνεται σιγά σιγά η ρηξικέλευθη κοινωνική πρόταση συνεργαζομένων μέ τήν Συριζά, βουλευτών.

Η ακραιφνής αριστερά, η σχεδόν τίνι τρόπω επαναστατική τοιαύτη, η ασυμβίβαστος, η τού λαού θεραπαινίς, τών τής γής κολασμένων τε καί σκλάβων αρχίζει επιτέλους τήν δράση της! Τήν κοινοβουλευτική της δράση!

Ο απώτερος σκοπός, αυτής τής κοινοβουλευτικής δράσης τών όχι καί τόσο συστημικών βουλευτών τής Συριζά, η αναδιανομή τού πλούτου! Η διακοπή τής ακατάπαυστης όξυνσης τών κοινωνικών διαφορών! Τό φρένο στήν εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μιάν ερώτηση τού βουλευτή κυρίου Ψαριανού:


Γρ. Ψαριανός: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μαρασμό με ευθύνη της Πολιτείας
«Προς τον κ. Υπουργό Πολιτισμού
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (Ε.Π.Σ.Α.) έχουν σταματήσει από το 2004 οι επιχορηγήσεις της πολιτείας προς τις ενώσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η προηγούμενη ηγεσία του Υφυπουργείου αθλητισμού τιμώρησε με αυτό τον τρόπο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω της γνωστής διαμάχης του με την ΕΠΟ. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν να μη μπορούν οι ενώσεις να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα, να υπάρχουν προβλήματα στη διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και να υπολειτουργούν τα αναπτυξιακά τους προγράμματα, καταδικάζοντας έτσι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μαρασμό και χρεοκοπία.
Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι είναι συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας η χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού προκειμένου αυτός να ανταποκριθεί στην αποστολή του και ως αιμοδότης του υψηλού αθλητισμού.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός: · Προτίθεται να αλλάξει τη πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση κατά τη προηγούμενη θητεία;· Θα προβεί η αθλητική ηγεσία σε άμεση χρηματοδότηση των ενώσεων προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της λειτουργίας τους;· Ποια άμεσα μέτρα ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα λάβετε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: