Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Η βία η δική του όχι η δική μας Μέρος 2ον

Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνη και Θ.Δρίτσα στους μετανάστες - θύματα ρατσιστικής επίθεσης στο Ρέντη

Μετά από τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος μεταναστών της περιοχής του Ρέντη οι βουλευτές Α και Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφθούν την Κυριακή 14/10 στις 11:30 το πρωί τους παθόντες μετανάστες κατοίκους, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στους ίδιους, και γενικότερα στους μετανάστες συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί στη γειτονιά επίσκεψη ομάδας αλληλεγγύης και ενημέρωσης για την αντιρατσιστική διαδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ιεραρχών. Τη διαδήλωση αυτή καλούν 30 αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, νομαρχιακές και δημοτικές κινήσεις για την καταδίκη των ρατσιστικών επιθέσεων.
Επειδή κάποιοι κοροϊδέψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε. Όπως βλέπετε για τους μετανάστες και χρόνο βρήκαν και "εκδηλώσεις" οργανώσαν και τσάρκες κόψαν, και καλά έκαναν. Που να προλάβαν να πουν κουβέντα για τον αστυνομικό, τις επιθέσεις με γκαζάκια από τον εξουσιαστικό χώρο σε γραφεία υφυπουργού κυβέρνησης, σε τράπεζες, γραφεία κοινοβουλευτικού κόμματος κ.λ.π..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια. Αν ερθρουν στην Ελλαδα 4.000.000 μεταναστες το ΣΥΡΙΖΑ θα ηταν κυβερνηση.

Creveld είπε...

Αυτό νομίζω είναι που επιθυμούν ανώνυμε...

Επίσης μη ξεχνάμε πως το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι αλλυλέγγυο μόνο στη βία κατά των μεταναστών. Όταν πρόκειται για βία λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων η οποία είναι και στατιστικά μεγαλύτερη ή βία αναρχικών κατά περιουσίας του ελλ. κράτους και των ελλ. πολιτών τότε βγαίνει από το συρτάρι η κλασσική δήλωση-ΣΥΡΙΖΑ περί μητροπολιτικής βίας....