Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

«Η συλλογικότητα μπορεί να εκφράζεται και μέσα από τη θύρα 13»

Tι είπε πάλι ο μπαγάσας ο Τσίπρας; Μιλάμε, δεν το πιάνεις πουθενά! Από τη μία ψηφίζει κατά της συμφωνίας Δήμου Αθηναίων - Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό, κι από την άλλη κλείνει και το μάτι προς τους Παναθηναϊκούς!

Διαβάζουμε από ΤΑ ΝΕΑ...

Για τον Αλέξη Τσίπρα «η πιο σημαντική επαναστατική πράξη που μπορεί να κάνει κανείς είναι το να αναθεωρεί τις απόψεις του. Και να κάνει την αυτοκριτική του». Φυσικά, ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αυτοκριτικής...

Δεν μετανιώνει πάντως για τα χρόνια που πέρασε στην ΚΝΕ, τα οποία παραδέχεται ότι ήταν πιεστικά. «Δεν θα ξεχάσω ότι την πρώτη μέρα που πήγα στην Α΄ Λυκείου και τα παιδιά στο σχολείο, στο προαύλιο, παίζανε μπάσκετ, κάνανε τις παρέες τους, κάνανε καμάκι στα κοριτσάκια, εγώ ήμουν στην είσοδο και πούλαγα “Οδηγητή”» διηγείται... «Από την άλλη όμως, ήταν και μια συναρπαστική διαδικασία να εντάσσεσαι σε μια συλλογικότητα». Διευκρινίζει όμως ότι αυτή η συλλογικότητα «δεν είναι απόλυτο ότι θα είναι κόμμα, μπορεί να είναι η θύρα 13» (να και το κλείσιμο του ματιού σε νέους και δη παναθηναϊκούς!). «Είναι συναρπαστικό να αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα και να εμμένεις σε μια διαδικασία συλλογική για τη διεκδίκηση κάτι πολύ μεγαλύτερου από αυτό που αφορά εσένα και τον εαυτό σου» λέει - και φαίνεται να το πιστεύει.

ΥΓ: 25 Μαρτίου σήμερα... Χρόνια Πολλά Αδέλφια!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε κάθε έναν που αισθάνεται πραγματικός Έλληνας και αγαπάει την πατρίδα! Με λίγα λόγια, κύριε Τσίπρα δεν αναφερόμαστε σε εσάς. Εσείς τις θεωρείτε ακραίες όλες αυτές εκδηλώσεις και δείγμα σωβινισμού και φανατισμού.

Vetdino, ξέρω τις οπαδικές σου προτιμήσεις, αλλά γαμώ τον Παναθηναϊκό του. Παλύει να κερδίσει ψήφους και το παίζει και ένας από αυτούς. Αυτός, που σίγουρα η μάνα του θα έβαζε χέρι στα παιδιά, όταν έπαιζαν έξω από το σπίτι του ποδόσφαιρο και δεν τον άφηναν να διαβάσει! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και βγάζετε όλα τα άπλυτά τους στη φόρα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τσιπράκο boy μην κλείνεις το μάτι στην Θύρα 13, γιατι μάλλον έχεις ξεχάσει οτι ο Παναθηναικός ήταν ο γεννήτορας της περιβόητης ΝΟΠΟ οπότε ιδεολογικά και μόνο άστο καλύτερα...Μην το παλεψεις καν. Και ΝΟΠΟ μπορεί να μην υπάρχει πια, αλλά και ο οποιοσδήποτε υγιής πατριώτης για σένα ειναι ναρκοπέδιο. Κάνε στροφή στον Ολυμπιακό καλύτερα, οι δικοι του οργανωμένοι ταιριάζουν καλυτερα σε αυτο που πρεσβεύεις.

Ο Κόκκαλης άλλωστε ειναι που σπούδασε τον λατρεμένο σου Μιλοσόσκι...