Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Αντιδράσεις για την ανάπλαση στο Βοτανικό: Άλλοθι οπισθοδρομικών σκοπιμοτήτων

Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για τις αντιδράσεις τις δημοτικής παράταξης του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπλαση του Βοτανικού (αναδημοσιεύουμε από το Greek Alert):

Μπούμεραγκ γυρνάνε για τον Σύριζα οι γνωστές τακτικές του...

δείτε παρακάτω την καταγγελία του Δήμου Αθηναίων και θα καταλάβετε

Αντιδράσεις για την ανάπλαση στο Βοτανικό: Άλλοθι οπισθοδρομικών σκοπιμοτήτων

Οι μάσκες έπεσαν !
Πίσω από τους "αγανακτισμένους" πολίτες, αποκαλύφθηκε ο κατασκευαστής κ. Καραμάνος. Πίσω από τον κ. Καραμάνο παρουσιάζονται τώρα οι πραγματικοί μηδενιστές της πόλης. Μέσα από ένα παραλήρημα ασυνάρτητων τοποθετήσεων και αυθαιρέτων συμπερασμάτων οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ πείθουν και τον τελευταίο καλόπιστο ότι δεν επιθυμούν τη Διπλή Ανάπλαση, δεν επιθυμούν 135 στρέμματα πρασίνου στον Ελαιώνα, δεν επιθυμούν 35 στρέμματα πρασίνου στους Αμπελοκήπους, δεν επιθυμούν νέο σύγχρονο γήπεδο για την ομάδα της πόλης τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμούν οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόοδο της πόλης μας και την ποιότητα ζωής των Αθηναίων.

Αναφέρονται στις χθεσινές απαλλοτριώσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις οποίες υποτίθεται ότι κόπτονται, αλλά αποσιωπούν ότι ψηφίστηκαν από τους εκπροσώπους του 80% των Αθηναίων πολιτών. Υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για υπόγεια παρκινγκ και καταγγέλλουν αυτούς που τα φτιάχνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος για τη Διπλή Ανάπλαση ψηφίστηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των Βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων και ότι ο Δήμαρχος ως γιατρός, ούτε έργα κατασκευάζει, ούτε παράνομες αρχιτεκτονικές μελέτες υπογράφει.

Τέλος το κοινωνικά ευαίσθητο κόμμα που ενδιαφέρεται για την εργατιά και τους νέους των 500 ευρώ, λέξη δεν είπε για το ότι αν δεν πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης, 2.500 εργαζόμενοι θα οδηγηθούν στο Ταμείο Ανεργίας, αφού θα χαθούν 2.500 θέσεις εργασίας.

9 σχόλια:

dimdermatis είπε...

exei arxisei kai kanei malakies megales o syriza...

na xerei omws oti den mporei na ta valei me tous opadous...

Μάρκος είπε...

Και ειδικά με τους οπαδούς του ΠΑΟ, που δεν ήταν και δεν είναι κατευθυνόμενοι από κανέναν...πράκτορα και καμιά κυβέρνηση. Ας έρθει ο ξε-τσίπρωτος στο ΟΑΚΑ και θα δει...

alexandros είπε...

Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
Δείτε το βίντεο που βρήκα στο ​​​​​politis-gr​​​​​
Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!

Aman To Mati Mou είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητάω από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μου δανείσει..... http://amantomatimou.wordpress.com/

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πολλά ενδιαφέροντα γι' αυτό το θέμα και όχι μόνο στο: beneas13.blogspot.com

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Τόσα στραβά έχει ο Σύριζα, αυτό είναι το πρόβλημα;

Ασφαλώς και δεν πρέπει να παραδοθεί στον Βαρδινογιάννη ο χώρος. Άμα γοουστάρει γήπεδα, να πάει να φτιάξει μόνος του, όχι σε έκτασεις του ελληνικού λαού.

Μάρκος είπε...

laiko stroma, κάθε σου σχόλιο, σε όποιο blog κι αν είναι, φανερώνει την άγνοιά σου. Ας μας φέρει ο "ελληνικός λαός" τα συμβόλαια ιδιοκτησίας να τα δούμε. Μην γίνεσαι άθελά σου δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΕΡΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Λαϊκό Στρώμα είπε...

Μάρκε, Εσύ μην γίνεσαι ηθελημένα δεκανίκι του Βωβού.

υ.γ. Η γνώση είναι δύναμη.