Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Η Αριστερά ΔΕΝ είναι παιδική χαρά!

Αναδημοσιεύουμε από την Κόκκινη Πατρίδα...

Σε κάποιους είπαν "Αριστερά", κι αυτοί άκουσαν... "παιδική χαρά"!

Όταν είσαι απών από τους μεγάλους αγώνες του λαού μας, δε μπορείς παρά να σκαρφίζεσαι διάφορα επικοινωνιακά τρικ για λίγη δημοσιότητα. Φτάνεις μάλιστα να φωτογραφηθείς δεμένος απ' το λαιμό ως τα πόδια στην καρέκλα σου, ενσαρκώνοντας τη γνωστή λαϊκή ρήση "αυτός είναι τρελός για δέσιμο"!

Για τη συνέντευξη του Alexis στο περιοδικό Schooligans μιλάμε (που κυκλοφόρησε με τα «ΝΕΑ» του Σαββάτου). Ένα περιοδικό που, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, απευθύνεται στους νέους μέσω του καθεστωτικού οργανισμού Λαμπράκη για να τους περάσει την ψυχολογία του ψευτοεπαναστατημένου "χαβαλέ" που θέλει να τους "γαμήσει" όλους...

Είπε πολλά και διάφορα το χαριτόβρυτο μπουμπούκι "των κινημάτων και της οικολογίας", στο πλαίσιο του «αντισυμβατικού» προφίλ που φιλοτεχνεί.

Μας ενημέρωσε ότι «έχει κάνει σκονάκι, έχει βάλει βύσμα στο στρατό, έχει βρεθεί σε παρέες που πίνουνε χασίς». Τάσσεται ακόμα αναφανδόν υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς, (δηλαδή ελεύθερο το ναρκωτικό), παρότι ο ίδιος δεν έχει δοκιμάσει, γιατί «εγώ σαν άτομο έχω μια φοβία με τα drugs». Δηλώνει ακόμα ότι τον στενοχωρεί που δεν έχει πια τις αντοχές να ξενυχτάει και να κάνει τα «hangover που έκανε». Μας πληροφορεί επιπλέον ότι λέει μικροψεματάκια, ότι μικρός είχε κλέψει ένα παγωτό από τον ψιλικατζή της γειτονιάς κι άλλα τέτοια ενδιαφέροντα. Σε όλα in, ρε παιδάκι μου, αυτός ο Πρόεδρος αλλά των «αγαθών» του συστήματος.

Φυσικά, μέσα σ' όλον αυτό το γυμνασιακό (ούτε καν λυκειακό...) "χαβαλέ", υπήρξαν και κάποια πιο σοβαρά, που δεν πρέπει να διαφύγουν της προσοχής μας! Όπως η παραδοχή του συμβιβασμού και της υποταγής. Δηλώνει, λοιπόν, πως ήταν πλάνη η πίστη του κάποτε στον Μαρξ, η πίστη ότι «ο καπιταλισμός θα σταματήσει και θα πάμε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης της κοινωνίας που είναι ο σοσιαλισμός. Για μένα ήταν νομοτελειακό αυτό. Πίστευα ότι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θα σταματήσει» (...) «Διαψεύστηκα»!

Παρακάτω εκθειάζει τη "διαχρονική σκέψη του Μάο, του Άνταμ Σμιθ (!) και του Ρούζβελτ (!!)", αναμασά τα "αντιρατσιστικά" ιδεολογήματα (τα δόγματα της Νεοταξικής "αριστεράς" και των πάσης φύσης νεοφιλελεύθερων) και αναφέρεται ειρωνικά στον Ψωμιάδη, αλλά και στο... ΚΚΕ (που προφανώς του πέφτει πολύ "παλιομοδίτικο" για το χειρίστου είδους πολιτικό lifestyle που θέλει να καθιερώσει)...

Κατά τ' άλλα, "σύντροφοι", να χαίρεστε τον "πρωτοπόρο" σας, των trendy "κινημάτων" (και των... κουνημάτων!)! Αλλά μέχρι τότε δεν θα πάψουμε να επισημαίνουμε στην κοινωνία τον βρώμικο ρόλο που παίζει το βρωμερό συνάφι σας εις βάρος της ελληνικής Αριστεράς και του Λαϊκού Κινήματος!

Από την ΕΛΛΗ



Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα εδώ

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ορίστε και ένα λινκ για το τι είναι πραγματικά το περιοδικό Schooligans και το "θεάρεστο" έργο του στη διαπαιδαγώγηση την νεολαίας...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Alexis (της Περιστέρας!) έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι η βλακεία του είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την... υγεία του ιδίου, αλλά και των υπολοίπων! Μετά τα υπέροχα που είπε για τον Μάο, που σκότωσε μόνο 38 εκατομμύρια κόσμο έχοντας τον... άνθρωπο σαν κέντρο σκέψης, έρχεται να μας μιλήσει και για τα ναρκωτικά. Όλα κι όλα, που τα φοβόμαστε τα drugs. Κανονικά θα έπρεπε να τα πουλάμε στις καντίνες του σχολείου και αντί για σάντουιτς να σνυφάραμε λίγη κοκίτσα ναούμε...

Alexis, πες και άλλα τέτοια! Βρε άτιμο, μπας και μας λες ψέμματα και είσαι "φτιαγμένος" όταν εκστομίζεις αυτές τις υπέροχες απόψεις; Αν είναι έτσι, να σε καταλάβουμε και να σε συμπονέσουμε!

Vetdino, να τον χαίρεσαι τέτοιο οπαδό της Πανάθας σου... Καλύτερα ο Ρουβάς και ο Κωστέτσος!

Ανώνυμος είπε...

Κάνα λινκ για το τι είναι πραγματικά το ρεσάλτο θα βάλετε;

vetdino είπε...

ρε συ Κάφρε, εδώ εσείς έχετε οπαδό το Σημίτη και μιλάς κιόλας;; :P

ανώνυμε, για πες μας εσύ τι είναι το ρεσάλτο να μάθουμε!

vetdino είπε...

υγ: Χριστός Ανέστη!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς ο Κύριος! Vetdino, εδώ ασχολούμαστε μόνο με τα φιντάνια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και γι' αυτό ανέφερα συγκεκριμένα τα οπαδικά φρονήματα του Alexis της Περιστέρας. Πάντως, ασχέτως με το post, φαντάζομαι ότι βλέπεις ένα γενικότερο ξεφούσκωμα του ροζουλί κόμματος. Αρχίζουν να φαίνονται τα κενά πολιτικής τους και μην ξεχνάς ότι τελειώνει και ο Λάκης, που αποτελεί μέγιστο στήριγμα τούτη την ώρα. Θέλω να δω, αν θα σχολιάσει την συνέντευξή του Τσίπρα στο αναρχοαριστερό περιοδικό και όλα αυτά τα ανεκδιήγητα που εκστόμισε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε cool το ότι χρησιμοποίησε βύσμα στον στρατό, ότι έκανε σκονάκια και ότι μιλάει για αποποινικοποίηση των ναρκωτικών την ώρα που εκατοντάδες πεθαίνουν καθημερινά, διότι δεν υπάρχουν αρκετά κέντρα απεξάρτησης για να τους δεχτούν, αν και πολλοί από αυτούς θέλουν να απεμπλακούν. Ακόμη τον θεωρώ άπειρο και επιπολαιο, αλλά δεν αργεί η στιγμή που θα τον θεωρήσω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

Τους χαιρετισμούς μου και καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι βλέπει ο ... κάφρος και ο Vetdino, αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν θετική γνώμη για το στυλ του ΣΥΡΙΖΑ.

"Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO για το περιοδικό «Φαντομάς», το κόμμα για το οποίο οι Έλληνες πολίτες έχουν την καλύτερη γνώμη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θετικά κρίνουν τη Νέα Δημοκρατία το 40,4%, το ΠΑΣΟΚ το 32,4%, το ΚΚΕ το 25,6%, το ΣΥΡΙΖΑ το 43,1% και το ΛΑΟΣ μόλις το 19,7% των ερωτηθέντων.
Το στυλ και το νεαρό της ηλικίας του Αλέξη Τσίπρα, είναι ο κύριος λόγος που ωθεί μερίδα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς το ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκτιμά το 36,4% των ερωτηθέντων."

http://www.antinews.gr/

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, μάθε να διαβάζεις καλύτερα για να μην επαναλαμβανόμαστε. Έγραψα την λέξη "ξεφουσκώνει" και αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις (πτώση ως και 5 μονάδες βάσει προηγούμενων μετρήσεων) και στην θετική γνώμη, που εσύ ανέφερες. Υπήρξαν δημοσκοπήσεις που σαν έδειχναν ακόμα και στο 60 με 65% θετικές γνώμες. Αυτό απέχει παρασάγγας από την τωρινή κατάσταση.

Όσο για το 19,7% του ΛΑ.Ο.Σ που εγώ υποστηρίζω (καμία σχέση με το εν λόγω blog), είναι αρκετά υψηλό, αν λάβεις υπόψιν το συνεχές αναμάσημα περί ακροδεξιάς, φασιστών και Χίτλερ. Θυμάσαι πολλά άλλα... ακροδεξιά (μμμ) κόμματα να έχουν τέτοιο ποσοστό;

Όσο για το... Kafros, το έχω αναφέρει δεκάδες φορές ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό μου και μόνο. Εσύ μπορεί να είσαι κάφρος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δικαίωμά σου και καμάρι σου.

Υ.Γ. Για τις δηλώσεις του Τσίπρα δεν θα πεις τίποτα; Σε εκφράζουν;

Ανώνυμος είπε...

Για δέστε ένα κειμενάκι που υπογράφει η νεολαία του ΣΥΝ. (Το βρήκα στο ίντυ). Αλλά αυτά δεν βγαίνουν να τα πουν στις τηλεοράσεις, ο Τσίπρας και οι άλλοι, να δούμε πόσο θα τους μείνει απ’ το «δημοσκοπικό» 18%....


Πολίτες από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, με αντιεθνικιστική και αντιμιλιταριστική συνείδηση, θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν συναινούμε στο θέατρο που παίχτηκε στις χώρες μας τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνιστή το ΝΑΤΟ, που αναδείχθηκε σε αντικείμενο υπερηφάνειας από τη μια πλευρά και αντικείμενο του πόθου από την άλλη. Αντίθετα, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το ΝΑΤΟ είναι η μεγαλύτερη μηχανή πολέμου της σύγχρονης ιστορίας, που διεξάγει στρατιωτικές επεμβάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, πλέον, σήμερα. Απαιτούμε τη διάλυση αυτού του πολεμικού οργανισμού, και παράλληλα την έξοδο της Ελλάδας από αυτόν και την μη είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε κάθε πολεμική μηχανή και κάθε στρατιωτική συνεργασία, επειδή διεκδικούμε έναν κόσμο ειρήνης. Θα συναντηθούμε σε δημόσια εκδήλωση στα Σκόπια, για να προετοιμάσουμε την ειρήνη, να καταγγείλουμε το μιλιταρισμό και να ενώνουμε τα χέρια μας για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στους λαούς μας.

Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών και των δύο κρατών, στη φιλία των καθημερινών ανθρώπων των δύο λαών που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Απορρίπτουμε την προγονολατρεία που δημιουργεί εθνικισμούς βασισμένους σε πολεμικά πρότυπα και φιγούρες που αναδείχθηκαν πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, και εμπνεόμαστε από άλλους προγόνους, που πριν επίσης δυόμισι χιλιάδες χρόνια αντιστάθηκαν στους τότε διαρκείς πολέμους, όπως μας δείχνει το έργο Αχαρνής του δραματουργού Αριστοφάνη.

Ζητούμε επίσης την αναγνώριση του εθνικού αυτοκαθορισμού των κατοίκων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είτε ονομάζονται Μακεδόνες, είτε Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά, Σέρβοι, Βλάχοι, Βόσνιοι, καθώς και την αναγνώριση των μειονοτήτων στην Ελλάδα.

ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν και τη στηρίζουν:

Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Πρώην μέλη της Αντιπολεμικής Αντιεθνικιστικής Συσπείρωσης
Νεολαία Συνασπισμού
ΟΚΔΕ(Σπάρτακος)
Πολιτική Οργάνωση Κόκκινο
Ανένταχτοι/τες πολίτες εναντίον του εθνικισμού

vetdino είπε...

ώπααα!! δώσε λίνκ μεγάλε να το ανεβάσω!!