Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Άθλια εκμετάλλευση.

Πώς αποκαλούσαμε τούς στά στρατά τσακωμούς μεταξύ νιούφηδων;

Γαλλομαχίες θαρρώ.

Είχαν πολλή φάση, ακόμα καί σάν πρόζα νά τό έβλεπες, σού έκανε κάτι. Γενικώς οι ενδοαρουραϊκές καταστάσεις είναι ένα από τά λίγα πού σού μένουν από τήν θητεία.

Αυτήν θυμήθηκα διαβάζοντας ενδοκομμουνιστικές έριδες σέ μιάν εφημερίδα. Ο Σύριζα_στόν_Ξύριζα κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε άθλια τούς μετανάστες.

Γιά περισσότερες πληροφορίες στό λίνκ αυτό http://www.imeranews.gr/detail.php?id=47639.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην επιστολή αναφέρονται κάποια "δημοσιεύματα του Τύπου".
Μήπως θα ήταν επιβεβλημένο, χάριν της ολόπλευρης ενημέρωσης, να υπήρχε και κάποια αναφορά ή λινκ στα δημοσιεύματα αυτά, ώστε να μπορεί να κρίνει ο αναγνώστης;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, ο Vangelakas έκανε μια αναφορά στο δημοσίευμα μιας εφημερίδας και σε πηγές δικές της. Δεν ζήτησε την αποκλειστικότητα του θέματος, απλά ως παρατηρητήριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ανέβασε ένα post που αναφέρεται σε κατηγορίες εκμετάλλευσης των μεταναστών, όπως προκύπτει από το άρθρο. Για περισσότερα στον αρθρογράφο της εφημερίδας "Η Ημέρα", αν έχεις απορίες.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Το "ενδοαριστερές" να το καταλάβω,(τρόπος του λέγειν), αλλά το "ενδοκομμουνιστικές" που κολλάει; Οι άνθρωποι στο σύριζα θέλουν έναν ανθρωπινότερο καπιταλισμό, τρίχες κατσαρές δηλαδή.

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί όσους, βαρώντας το σαμάρι (σύριζα), στοχεύουν στο εργατικό-λαϊκό κίνημα.