Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

"Eθνίκια" και "Αντιεξουσιαστές"



Προκληθήκαμε. Και προκληθήκαμε βάναυσα και εσκεμμένα.Επί 9 μήνες της λειτουργείας του ιστολογίου δεν έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή , εντούτοις η ποσότητα και η ένταση σχολιασμού μας από διαφόρους εντός και εκτός ιστολογίου συνεχίζει με ολοένα και αυξανόμενη ένταση.Το κεντρικό σημείο της οχλησής τους:

Η ανατροπή από μέρους μας (και όχι μόνο από εμάς φυσικά) του "αυτονοήτου" διεθνιστικού-αντεθνικού χαρακτήρα της Αριστεράς.

Οπότε η γνωστή φράση λάσπης-στιγματισμού εμφανίστηκε: EΘΝΙΚΙΑ

Οπότε θα κάνω μια ερώτηση προς πάσα ενδιαφερόμενο:

Αυτά τα "εθνίκια" τα οποία εδώ και κάποιο καιρό μπαίνουν στα λεωφορεία και προξενούν φασαρίες σε ανυποψίαστους μετανάστες δεν είναι μήπως και κάποιοι από τους γνωστούς τραμπούκους (κάποιοι από αυτούς με την ετικέττα των ..."αντιεξουσιαστών") που εθεάθησαν επανελλειμένα -όχι μόνο φέτος ή πέρισυ- να εισβάλλουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και να προξενούν φασαρίες και ζημιές;

Προσέξτε πολύ καλά, διότι εδώ στο ΣΥΡΙΖΑ WATCH δε βγάζουμε ό,τι ξέρουμε, σεβόμενοι την ανάγκη ανωνυμίας των πηγών μας, οι οποίες έχουν κάθε δικαίωμα να διαφυλάξουν την περιουσία τους και την σωματική τους ακεραιότητα.

Από δω και έπειτα οποιοδήποτε σχόλιο εμπεριέχει τον όρο "εθνίκι" θα διαγράφεται.

Η προσπάθεια διχασμού του λαού με τεχνητούς διαχωρισμούς έτσι ώστε να γίνει εύκολη λεία στην παγκοσμιοποιημένη πλουτοκρατία δε θα περάσει.

Υ.Γ. Σχόλια αναγνωστών για το συγκεκριμένο θέμα είναι κλειστά.Δε μπορούμε κι εμείς να επικαλεστούμε για μια φορά "δημοσιογραφικές πληροφορίες" και "έγκυρες πηγές που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους", όπως κατα κόρον γράφεται στις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας των διαπλεκομένων; Και βέβαια δε θα ...αυτοχριστούμε "έγκυροι" όπως εκείνοι, απλά αφήνουμε στους αναγνώστες μας να κρίνουν την εγκυροτητά μας.