Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Τελικά η περιστέρα δεν είναι τόσο αθώα...

Όλοι διαβάσαμε την είδηση ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα (επί 16 χρόνια σύντροφος του Τσίπρα) κέρδισε τη δικαστική μάχη εναντίον του καθηγητή στον οποίο έκανε διδακτορικό στην Πάτρα, τον οποίο κατηγορούσε για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων (ιδιοποίηση ερευνητικού προγράμματος) και για υπεξαίρεση των αμοιβών της από το πρόγραμμα που είχε αναθέσει ο ΟΤΕ στο Παν/μιο και στο οποίο συμμετείχε η ίδια.

Μάλιστα προβλήθηκε το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο κλήθηκε να πληρώσει 30.000 ευρώ, στην Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα ως αποζημίωση. Η δε απόφαση χαρακτηρίστηκε από την ΠΟΣΔΕΠ του ΕΜΠ, των γνωστών Πρωτονωτάριου και Παπαγιαννάκη, ως «Ετυμηγορία - σταθμός κατά της εκμετάλλευσης νέων ερευνητών» τον Νοέμβριο του 2005.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε κάνει μάλιστα και ερώτηση στη Βουλή προς την Γιαννάκου ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κουβέλης, για να επιβεβαιώσει το γνωστό «αν έχεις μέσο διάβαινε».

Η Αυγή στις 8.11.2005 σε άρθρο του Στεφανάκου Πίκια, με τίτλο «Υπόθεση Μπέτυ Mπαζιάνα» αφού έλεγε διάφορα για κουμπάρους καθηγητές που αθωώνουν ο ένας τον άλλο στο πόρισμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε για την υπόθεση από το Παν/μιο και αφού πανηγύριζε για την απόφαση του δικαστηρίου έλεγε ψευδώς:

«Το δικαστήριο στην απόφασή του που δεν επιδέχεται έφεση και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το προκλητικό πόρισμα της ΕΔΕ, αθώωσε πανηγυρικά την μεταπτυχιακή φοιτήτρια αναγνωρίζοντας έτσι ότι άδικα συκοφαντήθηκε από τον Δ. Λυμπερόπουλο και το Πανεπιστήμιο Πατρών»

Παρά όμως τα αντιθέτως θρυλούμενα από την Αυγή, ήρθε η ώρα να εκδικασθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, στο εφετείο και ω του θαύματος τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε και τσαλακώθηκε η εικόνα.

Αντιγράφω από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

«Έπεσαν στο κενό όλες οι κατηγορίες της κυρίας Μπαζιάνα προς το πρόσωπό µου. Αθωώθηκα στο εφετείο και καταδικάστηκε η ίδια να µου καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ και να µην αναφερθεί ξανά στο όνοµά µου. Επειδή ανήκει στον αριστερό χώρο και διαθέτει πολιτική στήριξη, της δίνεται το δικαίωµα να καθυβρίζει έναν καθηγητή Πανεπιστηµίου;»

Ο καθηγητής κ. ∆ημήτρης Λυμπερόπουλος μιλάει στο ΘΕΜΑ και δίνει τη δική του απάντηση για τις κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει εναντίον του η σύντροφος του κ. Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως ερευνήτρια που ήταν τότε στο Εργαστήριο Ενσύρματης Τηλεπικοινωνίας υπό την επίβλεψή του. Ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρεται στο χρονικό της κόντρας με τη φοιτήτρια, για τον δικαστικό αγώνα που ακολούθησε, την αρχική νίκη της φοιτήτριας στο πρωτοδικείο και τη δικαίωσή του στο Εφετείο Πατρών, το οποίο υποχρέωσε την κυρία Μπαζιάνα να του καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη.

Οπως αναφέρει ο κ. Λυμπερόπουλος, επί τρία συνεχή χρόνια (1999-2002) η κυρία Μπαζιάνα βρισκόταν υπό την επίβλεψή του, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτούνταν από τον ΟΤΕ. Μάλιστα, όπως λέει, μεταξύ τους υπήρχε πολύ καλό κλίμα και όλα έβαιναν καλώς, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. «Η συνεργασία µας ήταν άψογη τα πρώτα τρία χρόνια. Το ίδιο και η συµπεριφορά της. ∆εν είχε δηµιουργήσει το παραµικρό και µάλιστα αποτελούσε βασικό συντελεστή της προσπάθειάς µας.» Το κλίμα ανάμεσα στον καθηγητή και στη φοιτήτρια άλλαξε ξαφνικά όταν το έργο βρισκόταν στο τελικό στάδιό του. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Η Μπαζιάνα απαίτησε να το παρουσιάσει ως κύρια υπεύθυνη του ερευνητικού έργου. Εµείς, εκτιµώντας τη δουλειά της, της είπαµε να κάνει ένα κοµµάτι της παρουσίασης και όχι το βασικό, καθώς αυτό προοριζόταν για άλλο µέλος της οµάδας, που διέθετε µεγαλύτερη εµπειρία». Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο καθηγητής: «Η φοιτήτρια εκδήλωσε την αντίθεσή της µε άσχηµο τρόπο, πήρε τον δίσκο του προγράµµατος και σηκώθηκε και έφυγε. Την ψάχναµε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να τη βρούµε. Εν συνεχεία άρχισε να διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι εγώ της είχα πάρει τρεις επιταγές που αφορούσαν χρήµατα της αµοιβής της για τη συµµετοχή της στο έργο». Η συνέχεια της κόντρας δόθηκε ενώπιον της ∆ικαιοσύνης, με τον καθηγητή και τη φοιτήτρια να ανταλλάσσουν αγωγές. Αυτές συνεκδικάστηκαν στην Πάτρα στις 15 Μαρτίου του 2004. Το δικαστήριο αρχικά δέχτηκε ότι ο καθηγητής διέπραξε τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, καταδικάζοντας να πληρώσει 30.000 ευρώ στην κυρία Μπαζιάνα ως αποζημίωση. Ο καθηγητής άσκησε έφεση κατά της απόφασης και το Εφετείο Πατρών την έκανε δεκτή.

«Σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου», αναφέρει ο κ. Λυμπερόπουλος, «ο ισχυρισμός της κυρίας Μπαζιάνα ότι δήθεν της υπεξαίρεσα χρήματα παρακρατώντας αμοιβές της κατέπεσε. Σύμφωνα με την απόφαση, οι ισχυρισμοί της αποδείχτηκαν απολύτως ψευδείς και συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Ψευδής και συκοφαντικός αποδείχθηκε πως ήταν και ο ισχυρισμός της ότι δήθεν ιδιοποιηθήκαμε πνευματική της εργασία. Με δύο δικαστικές αποφάσεις κρίθηκε ότι η κυρία Μπαζιάνα δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί να γραφτεί το όνομά της σε εργασία που δεν γνωρίζει και δεν έχει αυτή εκπονήσει, ούτε μπορεί να απαγορεύει στην επιστημονική ομάδα που είχε εκπονήσει το έργο να το παρουσιάσουν και να το δημοσιεύσουν.»

Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με την κυρία Μπαζιάνα για να ζητήσει την άποψή της για τα όσα υποστηρίζει ο καθηγητής, όμως η ίδια δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Αυτά για να γνωρίζουμε ποια είναι η πρώτη κυρία του Συνασπισμού...

...ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε γελοίε..
τι ακριβώς προσπαθείς να πεις με την δημοσίευση σου?

άντε και μάθαμε ότι ο Τσίπρας έχει γκόμενα..

μήπως έχει και κανένα εξώγαμο?

Κοντό Παντελονάκι είπε...

1. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και βρίζεις, κάνει κακό στην υγεία

2. Όταν λέμε για τη Νατάσα και την ιατρική είμαστε ωραίοι όταν πούμε για την Περιστέρα είμαστε γελοίοι....

3. Όχι δεν έχει εξώγαμο

4. Δεν έμαθες ότι ο Τσίπρας έχει γκόμενα, αυτό το ήξερες, έμαθες ότι ο Τσίπρας έχει γκόμενα που συκοφαντεί και έχει καταδικαστεί

Αλήθεια στις φοιτητικές εκλογές πόσο πήρατε 16 ή 17%;

Ανώνυμος είπε...

1. ποιός έβρισε?
2. Εσείς λέτε για την Νατάσα και είσαστε γελοίοι και γι'αυτό.. απλά δεν διάβασα εδώ κάτι ανάλογο.
3. και αν είχε ..τι μας ενδιαφέρει?
4.αμ δεν το ήξερα γιατί δεν με ενδιέφερε.. και ούτε με ενδιαφέρει..

Στις φοιτητικές πήραμε κάπου εκεί 16-17% .. εσείς?

ανεγκέφαλε..

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μου λένε: "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι", λένε επίσης: "όμοιος με τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα"...

υγ: Αθυγιεινέ, μην είσαι άδικος, πήραν 5,5% το υπόλοιπο 11 αγνοείται...

Πολυπέρχων είπε...

Αντιθέτως, αυτή είναι μια από τις πιο σοβαρές δημοσιεύσεις.Διότι δείχνει πόσο ασήμαντα άνθρωπάκια (βλέπε Τσίπρας) έχουν καταλάβει θεσμικό ρόλο στο ελληνικό κράτος.Την ασημαντότητα της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα δείχνει, και κατ'επέκταση και του ιδίου.Το ότι το φαινόμενο είναι γενικό και δεν απαντάται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί δικαιολογία.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι το αν είναι αθώα ή ένοχη η Μπαζιάνα ή αθώος ή ένοχος ο Λυμπερόπουλος. Για όσους δεν το έπιασαν, το πρόβλημα είναι ότι το γεγονός της αριστεροσύνης της τονίστηκε για να κερδίσει πόντους... στην δίκη.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν αξίσει τον κόπο..
σας αφήνω να αυτοϊκανοποιηθείτε.

Πολυπέρχων είπε...

Μα και η ίδια η κατηγορία είναι παντελώς αστεία για όποιον έχει μια στοιχειώδη εμπειρία από πανεπιστημιακά ιδρύματα.Ο εποπτεύων καθηγητής δεν είναι αρχηγός σπείρας έτσι ώστε να έχει τον έλεγχο της μοιρασιάς της χρηματοδότησης ενός διδακτορικού φοιτητή ή γενικά ερευνητή και υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που διασφαλίζουν τη χρηματοδότηση.Εάν κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε, σίγουρα δε θα χρειαζόταν τρία έτη ώστε η δ.Μπαζιάνα να το διαπιστώσει.Ο εποπτεύων καθηγητής είναι αυτός που έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα ανάθεσης της παρουσίασης του έργου μια ομάδας στο ένα ή το άλλο άτομο.Επομένως ακόμα κι αν όντως αδικήθηκε, η αντίδραση της ήταν παντελώς γελοία.Δυστυχώς δε θα ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία που νιώθει πως αδικείται.Το γεγονός από μόνο του δείχνει μικρότητα και τελικά, ασημαντότητα.Τονίζω τον παράγοντα ασημαντότητα.Ο Αλέξης έχει κάνει τα πάντα εσχάτως για να μας δείξει πόσο ασήμαντος είναι σαν προσωπικότητα, και η συμπεριφορά της Περιστέρας έρχεται να μας επιβεβαιώσει απολύτως τη ρήση "αν δε ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε".

Ανώνυμος είπε...

Δύο διορθώσεις:

- το να είναι κανείς πρόεδρος ενός κόμματος δεν σημαίνει ότι έχει "θεσμικό ρόλο στο ελληνικό κράτος".

- το να είναι μία γυναίκα ερωτική σύντροφος του προέδρου δεν σημαίνει ότι είναι η ... "πρώτη κυρία" του κόμματος αυτού. Αυτή η γελοία παλιομοδίτικη διατύπωση ταιριάζει στα πρωτόκολλα και στις διακρατικές επισκέψεις και επισημότητες. Ο ΣΥΝ δεν έχει "πρώτες κυρίες" -ούτε δεύτερες.

Πέραν τούτου, για την ουσία του ζητήματος καλό θα ήταν να έμπαινε κάπου το ίδιο το κείμενο της απόφασης του εφετείου και όχι το τι λέει ο ένας διάδικος για την απόφαση αυτή.

Κοντό Παντελονάκι είπε...

1.Και βέβαια το πρώτη κυρία είναι σε εισαγωγικά (λάθος μου που δεν το έβαλα)
2. Η κυρία δεν είναι απλά η φιλενάδα του Τσίπρα αλλά έχει και κομματικό ρόλο. Μάλιστα σε συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών έχει μιλήσει σαν εκπρόσωπος του Συνασπισμού...
3. Όπως καταλαβαίνεις απόφαση δικαστηρίου είναι δύσκολο (ή και νωρίς να βρούμε μιας και συνήθως αργούνε να καθαρογραφούν) αλλά στο τέλος του ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος αναφέρεται ότι της ζητήθηκε το σχόλιό της αλλά δεν έκανε κανένα.

Αυτό νομίζω τα λέει όλα

Ανώνυμος είπε...

Το ποστ αυτό χαρακτηρίζεται από αδικαιολόγητο κιτρινισμό.
Το αν η κυρία στην οποία αναφέρεται η είδηση έχει ή όχι δεσμό με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με την υπόθεση. Δεν το έβαλαν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι στη συζήτηση και το επικαλούνται με σκαναλοθηρικό τρόπο το ΘΕΜΑ και οι αντιγραφείς του.
Η κοπέλα αυτή δεν επικαλέστηκε την προσωπική σχέση που φέρεται να έχει με τον Τσίπρα για να αντήσει κάποιο όφελος. Εξάλλου, ποιο όφελος να αντλήσει; η υπόθεση ανάγεται στο 2004, μια περίοδο που τον Τσίπρα δεν τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του.

Γράφει παραπάνω ο vassilis:
"το πρόβλημα είναι ότι το γεγονός της αριστεροσύνης της τονίστηκε για να κερδίσει πόντους... στην δίκη".

Αυτό είναι ανακριβές. Από ποιον τονίστηκε το γεγονός της αριστεροσύνης της; Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται κάποιος τέτοιος τονισμός. Και εξάλλου, θα ήταν παράλογο να τονιστεί. Διότι κανείς δεν κερδίζει πόντους σε μια δίκη σε ελληνικό δικαστήριο με το να τονίσει ότι είναι αριστερός -το αντίθετο.

Πολυπέρχων είπε...

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι "ανωνυμε"; Έχεις γράψει τόσες και τόσες και τόσες απαντήσεις εδώ μέσα με τη μορφή σχολίων, μπορείς επιτέλους να μας γράψεις και κάτι ΕΣΤΩ με έναν σταθερό ψευδώνυμο για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε;Εμείς είμαστε εδώ και τα σταθερά μας διαδικτυακά ονόματα και όπως έχω γράψει πρωτύτερα επιθυμούμε ανοιχτή επικοινωνία, για ποιον λόγο από τη στιγμή που το αρνείσαι είμαστε υποχρεωμένοι να μπλέκουμε στα φτηνά παιχνίδια εντυπώσεων που προσπαθείς σαν automated spam να μας πετάξεις;

Κοντό Παντελονάκι είπε...

Δεν δείχνει την αριστεροσύνη της το γεγονός ότι ο Κουβέλης έκανε μέχρι και επερώτηση στη βουλή για την κυρία;

Και σου ξαναλέω δεν είναι μόνο κοπέλα του τσίπρα είναι και στέλεχος στο κόμμα...

Πριν το 2006 μπορεί να μην ήξερε «κανείς» τον Τσίπρα αλλά αυτός σαν αρχηγός της νεολαίας του συνασπισμού (ότι αντιπροσωπεύει αυτό το πράγμα) ήξερε πολλούς ;)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το γεγονός μου θυμίζει την περίπτωση του Βούτση, πατρός και υιού . Σε μια επίδειξη παλαιοκοματισμού, ο κ. Βούτσης πατήρ, τηλεφωνεί στις Φυλακές Κορρυδαλού στους φύλακες, για να μην κάθεται ο υιός του και περιμένει στην ουρά του...οδοντιατρείου των φυλακών. Αυτό τον προοδευτισμό επαγγέλεται ο ΣΥΝ...
Μάρκος

Ανώνυμος είπε...

To ότι είναι αριστερή, το ξέραμε ήδη, όπως πολύ σωστά λέει ο "Βαρύς και ανθυγιεινός". Δεν περιμέναμε να κάνει ο Κουβέλης επερώτηση στη βουλή για να το μάθουμε. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι είναι αριστερή, αμφισβήτησα ότι επικαλέστηκε την ιδιότητά της αυτή ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ, όπως ισχυρίστηκε ο Vassilis.

υ.γ. Θεωρώ ότι τα μηνύματά μου δεν έχουν καμία σχέση με σπαμ, είναι πάντοτε επιχειρηματολογημένα τουλάχιστον εξίσου όσο και τα δημοσιεύματα του μπλογκ και πολύ περισσότερο από το μέσο όρο των σχολίων, τα οποία τις περισσότερες φορές περιορίζονται σε επιφωνήματα, ταυτολογίες ή ενίοτε και ύβρεις. Παρόλα αυτά, δεν θα είχα αντίρρηση να χρησιμοποιήσω σταθερό ψευδώνυμο. Δεν μπορώ όμως για έναν τεχνικό λόγο: δεν είμαι μπλόγκερ ούτε έχω λογαριασμό στο Google.
Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός με τα τεχνικά, αν υπάρχει τρόπος να έχω σταθερό ψευδώνυμο χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις παρακαλώ να μου υποδειχθεί και θα τον ακολουθήσω.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τι σχεση εχει αυτο με τον ΣΥΡΙΖΑ, μονο οι καθυστερημενοι που εχουν αυτο το μπλογκ το ξερουν.

Φτηνοι γκεμπελισκοι μεχρι ξερασματος....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,απλά γράφε ένα ψευδώνυμο στο τέλος του κειμένου σου,και ακολούθησε την ίδια διαδικασία με πριν.Απλό!Όπως κάνω εγώ!
Μάρκος

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 1:36... αν εσύ αγορίνα ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι σχέση έχει το ποστ με το τΣΥΡΙΖΑ ή καθυστερημένος είσαι ή τον παριστάνεις... προφανώς η ηθική ενός κόμματος που έκανε ΑΓΩΝΑ (με άρθρα στην εφημερίδα/όργανο του κόμματος και επερωτήσεις βουλευτών του) για μία "συκοφάντη με τη βούλα δικαστηρίου" ΚΑΙ (όλως τυχαίως) συντρόφου του προέδρου του κόμματος δεν έχει σχέση με την ακεραιότητα των στελεχών του ΣΥΝ... ούτε αποτελεί δείγμα γραφής και ηθικής τους...

υγ: φαντάσου να καταδικαζόταν η σύντροφος του Τσοχατζόπουλου, του Γεωργιάδη ή του Ψωμιάδη τι θα ακούγαμε...

κώστας

Ανώνυμος είπε...

Αν μου αρέσει κάτι σε σας ..
είναι ο "σεβασμός" στην Ελληνική δικαιοσύνη.. ειδικά στις μέρες μας.

Τέσπα .. το θέμα δεν τραβάει.. δεν ρίχνεται τίποτα για τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ στα γκάλοπ..

άντε να γελάσουμε λίγο.

soo-lee

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Η Ανώνυμος είπε...Δύο διορθώσεις:
- το να είναι κανείς πρόεδρος ενός κόμματος δεν σημαίνει ότι έχει "θεσμικό ρόλο στο ελληνικό κράτος".


Θέλει όμως να έχει θεσμικό ρόλο στο ελληνικό κράτος, το ίδιο είναι. Και από ό,τι καταλαβαίνω θέλεις κι εσύ να έχει αυτό το θεσμικό ρόλο.

το να είναι μία γυναίκα ερωτική σύντροφος του προέδρου δεν σημαίνει ότι είναι η ... "πρώτη κυρία" του κόμματος αυτού.

Aν όμως γίνονται επερωτήσεις στη Βουλή για την κάθε ερωτική σύντροφο μελών του σύριζα, σημαίνει πολλά.

Τωρα τι σχεση εχει αυτο με τον ΣΥΡΙΖΑ, μονο οι καθυστερημενοι που εχουν αυτο το μπλογκ το ξερουν.

Aκόμα δεν κατάλαβες;
Για προσπάθησε λίγο ακόμα... Απαιτούμενο IQ: μπιφτεκιού

iremi.dynami είπε...

Αντί να συζητάτε τι έκανε ο Τσίπρας πριν 100 χρόνια και ποια είχε (αν είχε) γκόμενα, δε σκέφτεστε τι μπαρούφα είναι να ασχολούμαστε με την κάθε κιτρινίλα που πουλάει. Σκεφτείτε μόνο τι σημαίνει το να πρέπει να έχεις την (όποια) πολιτική στήριξη για να ακουστεί ένα θέμα, και τι θα γινόταν αν αυτό δεν υπήρχε και δεν ήταν αριστερή.
Ο μέσος πολίτης δλδ. τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις;
Το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του συστήματος ή όχι και αν μπορεί να το αλλάξει έστω και ελάχιστα ή όχι πάνω-κάτω το ψιλιάζονται όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιο αργα...

Δεν θυμάμαι που, αλλά άκουσα κάτι πολύ βάσιμο και από ανθρώπους του συναφιού, σχετικό...με τα δικαστήρια της Πάτρας.

Είναι πολύ πιθανό η πρώτη υπόθεση να κερδήθηκε επειδή η Πάτρα είναι το πρώτο δικαστήριο της χώρας με τους καλύτερους "μαγείρους". Το ίδιο καλοί είναι και οι δικηγόροι της Πάτρας. Ο θεός να σε φυλάει...

Αν υποθέσουμε ότι αληθεύει αυτό που άκουσα, τότε σίγουρα δεν είναι έκπληξη το δικαστικό αποτέλεσμα του πρωτοδικείου το οποίο βεβαίως στην έφεση κατέπεσε. Και φράγκα έχουν οι φίλοι αλλά κυρίως πολιτικές άκρες και βύσματα. Βεβαίως τις λεπτομέρειες δε τις γνωρίζω για να πάρω όρκο, αλλά μου αρέσει το μυστήριο ;-)

iremi.dynami είπε...

Το ίδιο από την ανάποδη είχαν πει και για το πειθαρχικό, κάτι για "κουμπαριές" των καθηγητών.

Ποτέ δεν πρέπει όμως να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, όπως αυτό που βγήκε.....