Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Άρχισε το Alexis Show με "στημένο" επεισόδιο Τσίπρα στον ΟΤΕ

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο Lupus Cynodictus για τον Αλέξη Τσίπρα και το "στημένο" επεισόδιο στα γραφεία του ΟΤΕ...

«Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΝ αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ, επειδή εμποδίστηκε από τη διοίκηση η είσοδος στην αντιπροσωπεία του κόμματος και στα ΜΜΕ» (ΑΠΕ).Ψέματα λέτε Αλέξη μου, κανένας δεν εμπόδισε την αντιπροσωπεία του ΣΥΝ.

Τις ΚΑΜΕΡΕΣ εμπόδισε η διοίκηση, όπως άλλωστε απαιτεί ο κανονισμός… "Ουδείς αρνήθηκε την είσοδο στον ίδιο και τους συνεργάτες του", λέει η ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Αφού όλοι γνωρίζουν ότι στον ΟΤΕ δεν επιτρέπονται τα ΜΜΕ, εσύ Αλέξη γιατί κάλεσες και τα τηλεοπτικά συνεργεία; Μήπως σκόπιμα, για να "βγεις" μετά και να καταγγείλεις ότι το ...σύστημα και η κυβέρνηση σε αντιμάχονται;

Και μετά, γιατί έφυγες; Γιατί ακύρωσες την επίσκεψη στους 3ωρίτες και 4ωρίτες εργαζόμενους; Δεν σε ενδιέφερε τι είχαν να πουν, έστω και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ; Πολιτική γίνεται μόνο μπροστά στις κάμερες;

Άρχισες το show Αλέξη μου… Είσαι δημιούργημα των ΜΜΕ και γι' αυτό μοιραία θα είσαι και λαϊκιστής. Να ξέρεις όμως ότι η τακτική "στημένα επεισόδια για λαϊκή κατανάλωση" έχει ημερομηνία λήξης στην πολιτική…

Κοίτα τι λέει η ανακοίνωση του ΟΤΕ
"η είσοδος σε κτίρια του ΟΤΕ δεν επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα και μέσα ενημέρωσης. Από τον κανόνα εξαιρούνται αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων και οι συνοδείες τους που είναι ευπρόσδεκτοι, με την προϋπόθεση να έχουν υποβάλει το αίτημα εγκαίρως και να μην συνοδεύονται από ΜΜΕ μέσα στο κτίριο. Την διαδικασία αυτή σεβάστηκαν μέχρι τώρα όλοι οι αρχηγοί και εκπρόσωποι που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί εγκαταστάσεις του ΟΤΕ". (Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ)

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Όχι μόνο τις κάμερες δεν άφησαν ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ!!!
Η δικαιολογία ήταν ότι ήταν μη εξουσιοδοτημένα άτομα και ας άνηκαν στη συνοδεία της ηγεσίας!

Ορίστε και το βίντεο

Ανώνυμος είπε...

πάντως αυτή η τύπισα στην αρχή που λέει "τι κάνετε εκει πέρα; σπρώχνετε; πάτε καλά κύριεεε;" ντάγκλα στη μαστούρα είναι, πρέπει να έχει πιεί 2-3 μπάφους πριν την επίσκεψη... χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα σου συγχωρούνται τα πάντα εκτός από τα νιάτα, τα οποία στη χώρα μας θεωρούνται αρρώστια.

Χτυπιούνται τα «παπαγαλάκια» και οι σκατόγεροι μετά από την εντυπωσιακή άνοδο του Συνασπισμού στις δημοσκοπήσεις: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μια επιλογή lifestyle».

Μπα, τι μου λες;

Δηλαδή, το 80% που πήραν ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου στις εκλογές, τι ακριβώς ήταν; Μια συνειδητή, υπεύθυνη και επαναστατική πολιτική επιλογή μετά από ώριμη σκέψη;

Όξω ρε!

Ανώνυμος είπε...

"Οι δημόσιες επιχειρήσεις δε μπορούν να λειτουργούν σαν το τσιφλίκι κανενός."

Εννοεί: "Οι δημόσιες επιχειρήσεις είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ τσιφλίκι."


Βρε ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Για κόμμα που επαγγέλεται την αλλαγή, ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει την μικρότερη ανοχή στην κριτική.
Και ουδέν περαιτέρω σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι...μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν παντού, αυτά που κάνουν στις παρέες τους...τσαμπουκάς, "να 'ουμε" και όλα τα παρόμοια...Εδώ ο Βούτσης,παίρνει τηλέφωνο στον Κορυδαλλό,για να μην περιμένει ο γιος του στην ουρά του οδοντίατρου ρε παιδιά,και επαγγέλονται αυτοί οι άνθρωποι το "διαφορετικό"?

Ανώνυμος είπε...

"Στην Ελλάδα σου συγχωρούνται τα πάντα εκτός από τα νιάτα, τα οποία στη χώρα μας θεωρούνται αρρώστια."

Ο εν εξάρσει ΣΥΡΙΖΙΤΗΣ παραπάνω μου έφερες στον νου το γνωστό "σουξέ" από το τσίρκο της Πάνιας.

"Τόπο στα νιάτα"

με πρωταγωνιστές πλέον όχι την κυρία Ελισάβετ και τον Βας-Βας, αλλά την Δούρου,τον Τσίπρα,τον Μητσοτάκη-Τζούνιορ,την Μιλένα και την Καϊλή.

Κάθε πέρσι και καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Giasas paidia...poli oreo to site sinexiste tin kaliteri doulia...na asxoliste me ton tsipra kai ta alla kathizimata apo to syriza anti mikron kai xazon thematon opos i anergia, i diafthora ktl...an kai tha protina na xtipisoume kalitera to kke giati apo to siriza den kovo na klepsoume kana psifo gia ton proedros stis epomenes ekloges....
ZITO I ELLAS KATO OI TSIRIZIOTES KAI LOIPOI THOLOKOULTOUREOI ZITO TO ETHNOS

ELLINAS PATRIOTIS_1

Ανώνυμος είπε...

Pera apo tin plaka giati toso misos enantia ston Tsipra kai to siriza???
Min mou pis nomizo oti ksero...ekfrastes tis neas taksis?Xoris politiko ipovathro?Dekaniki tou pasok? Episis mou arese to arthro apo to resalto..(koumounistiko periodiko)na kai kati kalo pou exei kanei o tsiriza...efere xeri xeri tin deksia kai tin aristera...sinexiste akathextoi na ekthete ton Tsipra...mias kai prepei na to omologiso apopsis mou einai oti ektos apo ena dio katigories ta ipolipa sxolia poio poli anagonte stin satira(opos to theiko video me ton tsipra me mali elvis stin panagiotarea) para se xtipima ton politikon theseon(opos kai na exei den ginete oute Siriziatis na critikari sosta tis thesis tou laos oute Laotianos na askisi sosti kritiki sto siriza oso anixtomialos kai na einai mias kai o stereotipismo parameni panta mprosta apo tin noisi gia mas tou siriza tha iste panta oi akrodeksioi ksenofovoi arxeolatres kai gia sas tha eimaste panta oi tholokoultouriarides anthelines pou theloun na ksepoulisoun tin ellada kai me ta lefta na agorasoun narkotika kai mpires gia molotov...
opos kai na exei kali sinexia kai tha ta poume stis epomenes ekloges...:)

meta timis
ANTHELINAS DIETHNISTIS_1

Ανώνυμος είπε...

Χωστε τα μάγκες, έτσι!!!!Προσπαθούν να μας επιβάλλουν το κατασκευασμένο νεοταξίτικο αυτό νιανιαρο ώς το νέο Τσέ!!!Δυνατα παιδιά δε μπορούμε να αφήσουμε σε ανθέλληνες τα ηνία!!!!!

Ανώνυμος είπε...

anti mikron kai xazon thematon opos i anergia, i diafthora ktl

Δεν έμαθες που με το που βγήκε το τσίπρα έπεσε η ανεργία 3 μονάδες?
Και οι εργοδότες έντρομοι ζητούν αύξηση μισθών!
Κομμένα και τα φακελάκια στο δημόσιο. Σου λέει κάτσε να μη μας βγει κανένα τσίπρα από το πουθενά! (έστω και χωρίς καμερες)

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια !συνεχιστε .

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή δουλειά παιδιά.Ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζει να αναζητά ηθική και πολιτική νομιμοποίηση με συχνές αναφορές στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος (ΛΑΟΣ κτλ).

Χαρακτηριστικός υπήρξε και ο πανικός τους όταν αποκαλύψατε τις ψευδείς δηλώσεις Αλαβάνου για το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας έχει τσούπρα, ή είναι μονος του?

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα σου συγχωρούνται τα πάντα εκτός από τα νιάτα, τα οποία στη χώρα μας θεωρούνται αρρώστια.

Χτυπιούνται τα «παπαγαλάκια» και οι σκατόγεροι μετά από την εντυπωσιακή άνοδο του Συνασπισμού στις δημοσκοπήσεις: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μια επιλογή lifestyle».

Μπα, τι μου λες;

Δηλαδή, το 80% που πήραν ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου στις εκλογές, τι ακριβώς ήταν; Μια συνειδητή, υπεύθυνη και επαναστατική πολιτική επιλογή μετά από ώριμη σκέψη;

Όξω ρε!



PES TA RE MEGALE!!

Ανώνυμος είπε...

Aν είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας ευνοείται από την προβολή του στα ΜΜΕ, στην εύνοια αυτή συμβάλλετε καθοριστικά και αυτό εδώ το σάιτ. Διότι φυσικά η επικοινωνιακή εύνοια δεν προκύπτει μόνο άμα λένε "καλά πράγματα" για σένα, αλλά απλώς άμα μιλάνε γενικώς για σένα. Όπως λένε στα αγγλικά, bad press is good press.
Συνεχίστε λοιπόν την καλή δουλειά που κάνετε και είμαι σίγουρος ότι σύντομα εμείς οι ανθέλληνες θα βρεθούμε με τα ηνία στο χέρι.
Thanks guys!
Ανθέλλην

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε "Ανθέλληνα" γιατί τα ίδια ΜΜΕ που σας φουσκώνουν σήμερα θα είναι αυτά που πρώτα από όλους θα σας ξεφουσκώσουν όταν επιτελέσετε το έργο σας.

Δεν μάθατε τίποτα από την εμπειρία του "παιδιού της Αλλαγής" Γιωργάκη?

vangelakas είπε...

Φοβερός λαϊκισμός τού στά 14 χρόνια του κνίτη, Αλέξη Τσίπρρρρρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην ασχολείστε άλλο με το μαλακισμένο το Τσίπρα. Μόνο του το άβουλο ον τα κάνει ή του είπαν τί και πως να κάνει;

Έλεος πια με τη νέα Δεξιά του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

Απορώ πως το ΔΙΚΚΙ και η ΚΟΕ παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τα καραγκιοζιλίκια του ΣΥΝασπισμού.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ τι να προσέξω;
Εσείς να προσέξετε.

ΕΣΕΙΣ είστε (ένα από) αυτά τα "ΜΜΕ που μας φουσκώνουν σήμερα".
Και δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά σήμερα εσείς είστε πραγματικά για γέλια όταν φτιάχνετε ένα σάιτ που έχει ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του αντικείμενο να ασχολείται με τι κάνει ο Τσίπρας, και σε αυτό γράφετε "μην ασχολείστε με τον Τσίπρα".

Δεν αντιλαμβάνεστε την υποκρισία;

Ανθέλλην

Ανώνυμος είπε...

daki σε παρακαλώ όχι μπινελίκια γιατί θα σε βγάλουν κι εσένα τσάτσο του ΚΚΕ ή του ΛΑΟΣ...

thanks

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!!! Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι και μην ακούτε κανένα ανθέλληνα. Στό 18% τον φτάσατε τον Τσίπρα. Κουράγιο μήπως εκλέξουμε και τον επόμενο (μετά τον Χριστόφια) αριστερό αρχηγό κράτους. Για άλλη μία φορά: Μπράβο σύντροφοι!!!

Giannis Spyridakis είπε...

O ΣΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ. ΤΟΣΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΟΣΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ....ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 50 $ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΗΤΑΝ 30$ .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 100000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΄ΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ, ΜΑ ΜΕ ΤΟΣΑ
ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!