Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Κατηγορεί ο Αλαβάνος την Ευρωπαϊκή επιτροπή για χρηματισμό!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο κ.Αλαβάνος, κατηγόρησε τον Μπαρό και τους συνεργάτες του για χρηματισμό στην περίπτωση της Ολυμπιακής.

Είναι τόσο εξόφθαλμα εξωφρενική η κατηγορία αυτή που δείχνει το μέγεθος του λαϊκισμού που τον διακατέχει. Πρώτα γιατί η επιτροπή ασχολείται χρόνια τώρα με την υπόθεση αυτή, οπότε ο χρηματισμός θα έπρεπε να είναι και συνεχείς και να περιλαμβάνει όλους όσους πέρασαν από την επιτροπή και έπειτα γιατί τα συνολικά χρέη της Ολυμπιακής είναι πολύ μεγαλύτερα από τα χρωστούμενα προς αυτήν. Στα χρέη συμπεριλαμβάνονται και όλες οι παράνομες επιχορηγήσεις που έλαβε από το κράτος κατά το παρελθόν.

Αν κάποιος τολμούσε να προβάλει τέτοιες αστήριχτες κατηγορίες κατά του κ.Αλαβάνου (ότι χρηματίζεται π.χ. από εταιρίες γείτονος χώρας για να δεχτεί το όνομά της) πως θα αντιδρούσε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο Αλαβάνος.
Κλίκ

Ανώνυμος είπε...

Αλαβάνος,Καρατζαφέρης και Κακλαμάνης έχουν αφήσει αρκετά υπονοούμενα για το θέμα.Όμως δύσκολα τεκμηριώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε Β' είμαι ο ανώνυμος Α'. Αν μπορούσαν να τεκμηριωθούν θα είχαν οδηγήσει σε παραίτηση της επιτροπής. Αν και μόνο οι βόλτες με κότερο επιχειρηματία του οποίου η υπόθεση εκκρεμεί αρκούν κατά την ευρωπαϊκή αντίληψη για να πάει ο Μπαρο σπίτι του. Θυμίζω παλιότερες παραιτήσεις της επιτροπής και των σκανδάλων που τις συνόδευαν. Επίσης στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι η επιτροπή είναι διεφθαρμένη.Τώρα θα μου πεις γιατί δεν τρώνε το Μπαρό. Είναι απλά τα πράγματα. Βολεύει τους Γερμανούς και τη Lufthansa. Ολόκληρο το χειμώνα πετάει προς Ελλάδα από Φραγκφούρτη ή Μόναχο με 87 Ευρώ. 16 Ευρώ το εισιτήριο και τα υπόλοιπα φόροι, φτηνότερα και από την easyjet, Που σημαίνει ότι η hochtief της κάνει κάποια κρυφή έκπτωση ή κάνει εσωτερική επιδότηση πράγμα που απαγορεύεται. Την έρημη την Ολυμπιακή την έχουν ξεσκίσει.

Ανώνυμος είπε...

Σε βάρος του Μπαρό εκκρεμούν οικονομικά σκάνδαλα από την εποχή που ήταν υπουργός του Σιράκ.

Ανώνυμος είπε...

Να οι λόγοι κάλυψης του Μπαρό. Πότε θα καταλάβει αυτή η ηλίθια κυβέρνηση και οι προηγούμενες ότι η ΕΕ είναι ένας μηχανισμός επιβολής συμφερόντων των ισχυρών? Θέλουν τα slots αλλά τε θέλουν τσάμπα. Αν τα θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν την Ολυμπιακή. 1 δις ευρώ κάνουν τα slots βάλε και την τεχνική βάση βάλε και τα αεροσκάφη έχουμε μάλλον 3 δις. Και χωστάει 600.

Κλίκ

CHARLIE BROWN είπε...

O Μπαρό έχει καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση από το Εφετείο του Παρισιού και εσείς (syriza watch) είστε η πλέον αφερέγγυα ιστοσελίδα που έχω ποτέ επισκεφθεί