Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Επικηρυγμένος ο Αλ. Αλαβάνος!

Αναδημοσιεύω την είδηση από το PRESS-GR

Η βόμβα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά...

Γράφει ο
Τηλέμαχος Μπούντζουκας

Ο Αλαβάνος είναι "ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ" στα Χανιά. Έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για νέο Εφετείο και στο Ηράκλειο, όπως και για το θέμα των ΚΤΕΛ των λεωφορείων Ηρακλείου Χανίων.
Γιατί άραγε κοντράρονται τόσο πολύ οι Χανιώτες με τους Ηρακλειώτες αν γίνει ένα Εφετείο στο Ηράκλειο; Γιατί δεν τα βρίσκουν; Ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί άμεσα.

Είναι άγρια τα πράγματα στην Κρήτη και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν χυθεί αίμα θα έχουμε μεγάλες ιστορίες, κάτι που πρέπει αυτοί που κινούν τέτοια νήματα να βάλουν λίγο μυαλό: Έχουμε τα μεγαλύτερα (κεφάλια-συμφέροντα) του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας εδώ στην Κρήτη( βλέπετε π.χ. Βαρδινογιανηδες, Αγγελοπούλου -Δασκαλακη, Μητσοτάκηδες, Κεφαλογιαννηδες ) είναι ένα παρά πολύ μικρό δείγμα.

6 σχόλια:

Clandestino είπε...

Πρώτα απ'όλα δε θα χυθεί κανένα αίμα. Επίσης, δεν είναι απλό το θέμα του ΚΤΕΛ και του εφετείου. Είναι ένα ζήτημα, χρόνιας απαξίωσης του Νομού Χανίων προς όφελος του Ηρακλείου. Συγκεντρώνονται όλες οι κεντρικές υπηρεσίες στο Ηράκλειο τη στιγμή που η Περιφέρεια Κρήτης δεν διαθέτει πόρους για το νομό Χανίων.

Πέτρος Τατούλης είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Θέμα
"Μετά το Πολιτικό Σύστημα, Τι; - Κατ' επίφαση Δημοκρατία και άλλα Δεινά- Υπόθεση Siemens: Πυξίδα Πολιτικής Αλλαγής".

Η ατζέντα θα περιλαμβάνει ζητήματα, όπως ο δικομματισμός, ο απολογισμός της Μεταπολίτευσης, οι παραδοσιακοί παίχτες της πολιτικής σκηνής, η διαφθορά, το Κράτος, οικονομία και φιλελευθερισμός, αλλά και ερώτηματα σχετικά με την επόμενη ημέρα του συστήματος, τη δυνατότητα για μια άλλη Δημοκρατία. Ό διάλογος θα είναι απόλυτα ελεύθερος ως προς τη διατύπωση και τις απόψεις, πλην όμως θα ακολουθήσει τους κανόνες της ευπρέπειας και του σεβασμού των συνομιλητών.

Περιμένω τις προτάσεις συμμετοχής σας στο p.tatoulis@gmail.com έως την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουλίου, με στόχο η συνάντηση να πραγματοποιηθεί εντός των ημερομηνιών 16 έως 18 Ιουλίου.

ευχαριστώ για τη φιλοξενία

«Φασίστας Μπουουου» είπε...

Αυτό που γίνεται στην Κρήτη με το Ηράκλειο, είναι προφανώς αυτό που γίνεται σε μεγαλύτερη κλίμακα στην Ελλάδα με την Αθήνα.

Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να είναι συγκεντρωμένες στο Ηράκλειο. Το βασικό πρόβλημα είναι μάλλον το Εφετείο και λιγότερο το ΚΤΕΛ. Το πρόβλημα των Ηρακλειωτών είναι ότι δεν θέλουν να πηγαίνουν στα Χανιά για δίκες που γίνονται σε Εφετείο. Οι Χανιώτες από την άλλη έχουν μόνο το Εφετείο και το Πολυτεχνείο και τίποτα άλλο.

Αυτή είναι η ελληνική αποκέντρωση. Οι Εθνικοί Οργανισμοί βάμβακος, καπνού κλπ. να είναι στην Αθήνα...

Απαράδεκτο και δεν συμβαίνει πουθενά αλλού. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί μαζεύονται όλοι στην Αθήνα και φυτοζωούν...

Cacofonix είπε...

Κι όχι μόνο αυτό! Αλλά βγαίνουν και μιλάν για την ανάπτυξη της Αττικής και πόσο πίσω έχει μείνει η Ελλάδα.
Στείλε με μετάθεση 300.000 Δημόσιους Υπάλληλους στην Θράκη κι εκεί να δεις ανάπτυξη...

Όσο για τον Αλέκο ένα μόνον σχόλιο:
Στη ξένη καμπούρα ποτέ δεν πονάει.
Αλλά στη δικιά μας...

Θέλω να καταδικάσω με τον πιο επίσημο τρόπο τις βιαιότητες που διεπράχθησαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΕΝΑΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ...ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ...

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Και εγώ που κατάγομαι από τα Χανιά και έμενα αρκετά χρόνια εκεί, υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνει εφετείο και στο Ηράκλειο. Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρούνται άνθρωποι γιατί κάποιοι θέλουν να εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντά τους στο όνομα της ανάπτυξης.